Otpushva.net

Отпушване на шахти

Предлагаме услугата отпушване на шахти Пловдив. При проблем в канализацията можете да ни потърсите. Разполагаме с техника под високо налягане и добри специалисти,които ще се отзоват на ваши проблеми свързани с канализацията.  Услугата отпушване на канали предлагаме в град и област Пловдив. Отзоваваме се до няколко часа след обаждането.

Разполагаме с камион за изпомпване на септични ями и мобилна техника за отстраняване на възникналите проблеми по високите етажи и тесни пространства. Със специализирана техника за видео диагностика извършваме виде наблюдение на  проблемните канали и тръбопроводи. При желание на клиента извършваме видеозапис. За редовните ни клиенти предлагаме големи отстъпки от цената на услугата „отпушване“ в Пловдив.

В Пловдив редлагаме:

  • Решаване на проблеми със запушени шахти. мивки,  сифони и тоалетни.
  • Отпушване на всякакви канали и улуци.
  • Предлагаме аварийно отпушване, бързо и ефективно.

Осушаване на наводнени мазета и помещения.

Ние ще удовлетворим вашите нужди. Работим бързо качествено и в срок със специализирана техника и добре обучен персонал на разположение в град Пловдив! Разчитайте на нашето качество и добри цени при решаване на вашите проблеми свързани с канализацията! Царе при отпушване на канали за нас няма невъзможни неща изпълняваме поръчките бързо, чисто, качествено в най-кратък срок в Пловдив и населените места в близост до 20 километра.

Видео диагностика на канали в Пловдив.

Разполагаме и с висококачествена техника за видео наблюдение и диагностика с цел точно установяване на всички възможни проблеми и взимане на правилните решения за проблемните канализации. Дълбочината, на която достига специалната сонда, снабдена с камера, е до 30 метра. Събраната информация от видео диагностиката спомага за правилното решение при избор на техника за отстраняването на проблема и причините за запушването. Работим с високо технологични машини и уреди с които спестяваме вашето време. Машините под високо налягане са от най-ново поколение.От нашите качествени и професионални услуги се възползват много домакинства , хотели и комплекси, заводи, фабрики, ресторанти, офиси и др. Също така ние изпълняваме и държавни поръчки свързани с канализацията на училища, детски градини и канали от инфраструктурата в Пловдив и прилежащите селища разположени в близост до град Пловдив. За отпушване на канали и различните проблеми свързани с канализацията, сифони, мивки, тоалетни, септични ями и други се свържете с нас и ние ще се отзовем на поръчката ви кратък срок и време удобно за вас. Нашите екипи от специалисти се отзовават на възникналият проблем в рамките на един работен ден. Когато препаратите и химическите средства продавани по магазините не ви помогнат за справяне на проблема със  запушените канали, можете да се обърнете към нас и нашата професионална помощ и подкрепа във всяка една аварийна ситуация. В нашата дълга практика не решени проблеми във областта на канализацията  няма.

0878 748 558